T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KAĞITHANE - Kemal Halil Tanır İlkokulu

Kemal Halil Tanır İlkokulu

Telefon
02122708151
Belgegeçer
02122642312
WEB
https://khti.meb.k12.tr
Adres
SEYRANTEPE MAH. OĞUZELİ SK. NO 34 İÇ KAPI NO 1 KAĞITHANE / İSTANBUL
Vizyon
Bütün öğrencilerin kendilerini tanıyarak bilgi,beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetişmelerine fırsat tanımak ve yaratıcılık yönlerinin gelişimi için teşvik edilerek mesleki bilgi ve donanımına sahip olmalarını sağlamak,mesleki alanlara ve ilgili lise bölümlerine yerleşmelerine rehber olmaktır. Okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin gelişen ve değişen takip edip kullanmaları esastır.
Misyon
Toplumsal sorumluluk bilinci gelişmiş, Demokrasinin değerlerini içselleştiren ve geliştiren, etik değerlere bağlı, laik Sorgulayan, araştıran, üreten ve sorun çözen, Mesleğiyle ilgili alanlarda bilgi üreten ve bunu uygulayan, Özgün, Ekip çalışması ile gerçekleştirilen, Geçerlik ve güvenilirlik standartları yüksek, Bilimsel anlamda nitelikli, Evrensel bilime ve ülke kalkınmasına katkıda bulunan, Toplumun gereksinim duyduğu eğitim bilimleri ile ilgili konularda başta MEB olmak üzere, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ile özel kurum ve kuruluşların eğitimle ilgili birimleriyle görüş alışverişinde bulunmayı ve bu kurumların eğitimle ilgili politikalarının saptanmasında belirleyici rol üstlenmeyi hedeflemektedir.
Başarılar
0
Öğretmen :24
Öğrenci :396
Derslik :3
Çok Amaçlı Salon :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2150
Öğretim Şekli :sabahçı olarak eğitim yapılmaktadır
Saatler
08:00-12:50
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
41 ST Seyrantepe- Topkapı, 41 S Seyrantepe- Şişli, 27 SE Seyrantepe- Kabataş otobü durakları ve Seyrantepe Metro okulumuzun yakınında bulunmaktadır. Otobüs durağı ve metro okulumuza yaklaşık 300m mesafededir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Seyrantepe Mahallesi Oğuzeli Sokak No:34, Kağıthane/İstanbul
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine uzaklığı 4 km´dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır