İSTANBUL / KAĞITHANE - Kemal Halil Tanır İlkokulu

YURDAKUL KÖSA - OKUL MÜDÜRÜ

1 OCAK 1977 Tarihinde Artvin ili, Şavşat ilçesi, Hanlı Köyünde doğdu. İlkokula köy okulunda başladı ancak ilkokulu Artvin ili,Murgul ilçesi, Damar Beldesinde bulunan Mehmet Akşf Ersoy İlkokulunda, orta okulu Damar Atatürk Lisesinde tamamladı. Liseyi Artvin Anadolu Öğretmen Lisesinde bitirdikten sonra, Kocaeli Kullar Meslek Yüksek Okulunda Elektronik Haberleşme Bölümününden mezun odu.Eğitime bir yıl ara verdikten sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi, Giresun Eğitim Fakültesinde Sınıf Öğretmenliği Bölümünü  kazanarak 2002 yılında mezun oldu. 2002 yılında Van ili, Başkale ilçesi,  Aşalan Köyü İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandı ve 5 yıl süreyle doğu hizmetini yaptıktan sonra İstanbul Esenler Öz-De-Bir İlköğretim Okuluna atandı.İstanbul da çeşitli okullarda görev yaptıktan sonra 10 Kasım 2015 yılında kurum müdürlüğüne önce vekaleten, sonra 18 Temmuz 2016 tarihinde atanmış ve halen bu görevi sürdürmektedir.